Galetes d´avellanes

 Ingredients:

100 g de mantega
1 ou
1 mica de sal
1 o 1/4 culleradetes d'extracte purificat de stevia o d'extracte cru sense purificar de stevia
¼ culleradeta d'extracte de vainilla
100 g de farina integral
100gr d'avellanes mòltes
Preparació:
Barreja la mantega amb l'ou, la stevia, la sal, la vainilla, la farina i les avellanes en un bol gran. Pástalo bé fins que quedi una massa fina i ferma. Forma un rotllo de 3 o 4 cm i posa-ho a la nevera durant 15minuts. Talla'l a unes 30 peces i fes boles, aplástalas amb les mans. Posa-les en una safata sobre de paper de forn i hornéalas fins que quedin daurades (forn prèviament escalfat a 200 º C durant 15 minuts).
* Variacions / idees: Prova de substituir la farina per farina d'espelta i / o afegeix 50gramos de flocs de civada en els ingredients.