Diabetis (2)

Em dic Àngels i sóc de Barcelona. Tinc diabetis tipus 2 des de fa un any. El meu pare i tota la seva família eren diabètics. Per aquest motiu m'he cuidat molt des de nena i sempre he controlat els meus nivells de glucosa. Durant anys he patit hipoglucèmies (baixons de sucre). Em van fer 2 corbes de glucosa-insulina en diferents anys i el meu pàncrees treballava en excés, segregava més insulina de la normal. Després d'un any d'estrès i descontrol en l'alimentació per malaltia greu d'un familiar, vaig mirar la meva glucosa amb símptomes d'hipoglucèmia i la meva sorpresa va ser que estava a 400 dues o tres hores després de menjar. Vaig anar al metge i es va confirmar la diabetis. Em van receptar medicació i la vaig prendre els primers dies, però no les tenia totes i la vaig deixar. Vaig pensar que sempre podria prendre-la si els remeis naturals no funcionaven...

 

Coneixia l’estèvia, així que vaig contactar amb Josep Pàmies i vaig començar a prendre 3 infusions diàries (en dejú i després del menjar i el sopar). Als pocs dies de prendre-la van baixar una mica els nivells. Als 3 mesos, la glucosa en dejú i abans dels menjars s'havia gairebé normalitzat (amb valors de 80-115). Els valors 2 hores després dels menjars també havien baixat molt (màxim 170). Però jo volia més, volia aconseguir valors més baixos sense recórrer a la medicació, i potser amb més temps ho hagués aconseguit sense afegir res més. Però la meva impaciència i la por que tinc a aquesta malaltia va fer que no parés de buscar informació. Així que amb el temps vaig anar introduint suplements (afegint i traient segons els resultats). En un parell de mesos més la meva glucosa estava ja normalitzada tant en dejú com a les 2 hores de menjar.

 

Els resultats de les dues glicosiladas que m'han fet durant aquest any han estat de 6'20 i 6. Per descomptat tot el que explico ha acompanyat de dieta, amb els hidrats de carboni molt controlats i caminar cada dia una estona. Aquí va el meu còctel personalitzat. Tots els suplements es troben en herbolaris i para farmàcies.

En dejú: infusió d’estèvia a la qual afegeixo 1/4 cullerada/cafè de cúrcuma en pols. 1 càpsula d'un fong "Coprinus-HdT" d'Hifas da Terra.

Després de l’esmorzar: 1 càpsula gymnema (herba índia de la medicina ayurveda de Solaray).

Abans de menjar: 2 càpsules fong coprinus.

Havent dinat: 2 comprimits Diaglucoforte (suplement que porta principalment crom) + 1 càpsula gymnema + infusió estèvia.

Havent sopat: 1 càpsula gymnema.

Agrair des d'aquí una altra vegada l'ajuda inestimable i l’amabilitat de Josep Pàmies. Recomano l’estèvia a molta gent. Conec una persona major que li ha regulat la tensió arterial i ha deixat la medicació (no és diabètic).

 

chaleta78@yahoo.es

Setembre 2012