Control del sucre amb plantes

El primer que vaig fer amb el meu marit va ser desparasitar-lo doncs, segons l'examen que fem, era un paràsit el que el tenia descontrolat. El sucre li va arribar a valors de 588. El tractament que va seguir va ser bullir una cabeça d'alls (a Guatemala són molt més petites que a Espanya). Es va bullir amb llet descremada, durant 2 minuts, se li va afegir herbabona i la  va prendre en dejú durant 9 dies. També va prendre una infusió d'una barreja de plantes, entre elles: cua de cavall, jacaranda, plantatge i ortiga. En 8 gots d'aigua es tiren, sense deixar-les bullir, solament apagades, un polsim de cadascuna, la que s’agafi amb els 3 dits, i es deixa reposar per 10 minuts. Colar i prendre a petits xarrups durant el dia. També prenia una tassa d'infusió de dent de lleó i carxofa, després de cada menjar. Per al sopar, com a aliment únic, una ceba sofrita amb 3 dents d'all, chile, pebrot i tomàquet. De forma increïble el sucre se li va normalitzar abans dels 8 dies. En aquest temps va fer una dieta dins de la qual va eliminar el sucre i la farina.

Actualment el seu sucre està normal (90 a 119) i no pren cap pastilla.

 

Mariluz

Setembre 2012

marialuzp18@hotmail.com